Politika privatnosti


Informacije o privatnosti i kolačićima Radio-Stanice-Uzivo.com

 

Zakon o kolačićima za sve

Europski zakon o kolačićima, Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR), na snazi ​​je od 14. travnja 2016. godine. Web stranica Radio-Stanice-Uzivo.com je odmah dužna obavijestiti naše slušatelje o pohrani osobnih podataka i objavi kolačića te zatražiti privolu od korisnika.

 

Nikakvi osobni podaci neće se pohranjivati ​​na web stranici Radio-Stanice-Uzivo.com niti prenositi putem ove web stranice.

 

Besplatni internetski resurs Radio-Stanice-Uzivo.com

Mi, Radio-Stanice-Uzivo.com, nudimo vam besplatnu uslugu. Troškovi održavanja stranice, poslužitelja, podatkovnog prometa, osoblja, stanovanja, marketinga i razvoja moraju potjecati od prihoda od bannera oglašivača. Kako bismo ovu uslugu ubuduće zadržali besplatnom, potrebni su nam i ovi (reklamni) kolačići. Nadamo se Vašem razumijevanju dragi slušatelji.

 

Čim koristite web stranicu www.radio-stanice-uzivo.com, prihvaćate korištenje (reklamnih) kolačića. Ako ne želite, preporučamo korištenje drugog portala/radijskog portala.

 

Na web stranici www.radio-stanice-uzivo.com postavljaju se/koriste sljedeći kolačići:

1. Funkcionalni kolačići

Kako bismo se pravilno kretali stranicama, ponekad koristimo funkcionalne ili potrebne kolačiće. Na primjer, vaše računalo pamti izgled koji ste sami izradili. Nije potrebno tražiti autorizaciju za ove kolačiće.

2. Kolačići za statistiku vaše web stranice

Prilikom korištenja web-mjesta Radio-Stanice-Uzivo.com

, samo se jedinstveni (anonimni) ID (tj. bez IP adrese ili drugih osobnih podataka) pohranjuje u kolačić za analizu, na primjer, koliko često i koliko dugo radio stanice na stranici čuje korisnik. Ovi podaci su također transparentni za radio stanice na našoj stranici.

3. Kolačići putem Google Analyticsa

Putem naše web stranice kolačiće postavlja američka tvrtka Google, u sklopu analitičke usluge. Koristimo ovu uslugu za praćenje i dobivanje izvješća o tome kako posjetitelji koriste web stranicu.

Potpisali smo ugovor o procesoru s Googleom.

- Google je maskirao posljednju znamenku IP adrese.

- Onemogućili smo "dijeljenje podataka" u Googleu.

- Onemogućili smo "Prikupljanje podataka za funkcije oglasa".

- Onemogućili smo "User ID".

 

Google može dati ove pohranjene podatke trećim stranama ako je to po zakonu obvezan Google ili ako treće strane obrađuju podatke u Googleovo ime. Nemamo utjecaja na ovo. Podaci koje prikuplja Google su anonimni. Vaša puna IP adresa nije naglašena. Google prenosi i pohranjuje informacije na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Google održava načela Safe Harbor i povezan je s programom Safe Harbor Ministarstva trgovine Sjedinjenih Država.

 

4. Praćenje kolačića naših oglašivača

Svi oglašivači mogu postaviti kolačiće na web stranicu Radio-Stanice-Uzivo.com. Oni koriste ove kolačiće kako bi pratili koje stranice posjećujete s njihove mreže kako bi izgradili profil vašeg ponašanja pri pregledavanju interneta. Ovaj je profil također izgrađen na temelju usporedivih informacija koje primaju prilikom vašeg posjeta drugim web stranicama iz njihove mreže. Ovaj profil se koristi za usklađivanje oglasa s vašim profilom kako bi vam bili što relevantniji.

Ovi kolačići su potrebni za:

a) Objava oglasa (u vremenu, mjestu, pregledniku itd.).

b) Sprječavanje iritacije. Ovo uzima u obzir opseg u kojem se oglas prikazuje, poznat i kao ograničenje učestalosti/obiteljske granice.

c) Izrada izvješća za oglašivače (jedinstveni opseg).

 

Za više informacija o kolačićima velikih oglašivača pogledajte:

http://www.google.com/policies/privacy/partners

 

5. Kolačići društvenih medija

Gumbi su uključeni na našu web stranicu za promicanje web stranica (suosjećanje) ili dijeljenje (tweet) na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter. Ovi gumbi rade kroz dijelove koda koji dolaze s samog Facebooka ili Twittera. S ovim kodom ove strane postavljaju kolačiće na naše stranice. Nemamo utjecaja na ovo. Podaci koje prikupljaju su što je moguće anonimniji. Informacije se prenose na i putem Twittera, Facebooka na servere u Sjedinjenim Državama. Twitter i Facebook pridržavaju se načela Safe Harbor i povezani su s programom Safe Harbor Ministarstva trgovine Sjedinjenih Država. To znači da postoji odgovarajuća razina zaštite za obradu bilo kakvih osobnih podataka.

 

Za više informacija o kolačićima ovih tvrtki posjetite:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies